Sponsoring

MultiFeestjes Verhuur ontvangt jaarlijks vele verzoeken tot sponsoring. Wij kunnen niet aan alle verzoeken gehoor geven en geven de voorkeur aan lokale goede doelen / akties. U kunt uiteraard altijd wel een verzoek richten aan sponsoring@multifeestjes.nl.

De beslissing mbt de aanvragen ligt ten alle tijden bij MultiFeestjes. MultiFeestjes zal aan het gekozen goede doel of voor een sponsoring een of meerdere artikelen uit ons assortiment zonder kosten of met korting ter beschikking te stellen.

Enkele gesponsorde activiteiten

In 2016 / 2017 / 2018 hebben we het springkussen Circus en de buttonmachine  beschikbaar gesteld aan Spelotheek Harlekino in PIJNACKER. 

##

In 2015 hebben we het springkussen Circus beschikbaar gesteld aan Spelotheek Harlekino in PIJNACKER. 

##

In 2014 hebben we 2 partytenten beschikbaar gesteld voor de Hamburger aktie van de 12 inch race.

##

In 2013 hebben we een springkussen ter beschikking gesteld voor de fancy fair georganiseerd door Skippy Kinderopvang. Deze fancy fair was bedoeld om geld in te zamelen om voor de Alpe d'Huzes. Helaas is deze middag door de regen in het water gevallen. Maar mocht u toch nog een bijdrage willen leveren, kijkt u dan eens op de website van Alpe d'Huzes.

##

In 2011 & 2012 heeft MultiFeestjes de 12" race gesponsord en hebben we springkussens beschikbaar gesteld. Dit was voor de kinderen (en dus ook voor de ouders) een groot succes!! Klik op de link als je meer wilt weten over de 12"race.

 

© 2010 - 2024 MultiFeestjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel